Mind a(z) 3 találat megjelenítve

MyTrack rendszer elemei

A Consystec alapkínálatában a különböző táblatípusok, egyedi távtartók mellett meghatározó szerepet töltenek be az innovatív tábla rendszerek. Valamennyi tábla rendszerünkre jellemző a kiváló minőségű anyagok használata, a rendkívül változatos megoldások kialakításának a lehetősége, a letisztult formák és az átgondoltság.

A MyTrack egy jól bevált, szinte korlátlanul variálható alumínium sínes rendszer, amelyben minden megtalálható, ami egy flexibilis megoldást vonzóvá tesz; magasságában és szélességében tetszőleges méret, bel- és kültéri alkalmazhatóság, könnyű módosíthatóság. A klasszikus táblatartós megoldások mellett a Consystec GlasFix és ClickFix kazettás táblák is felszerelhetők a sínekre, és jól kombinálható az AirLine függesztett tábla változatokkal is.

A rendszer elemeinek portfóliójából kiválasztott termékek felhasználásával rendkívül változatos egyedi megoldások alakíthatók ki. Egyedi elképzelések megvalósításához készséggel nyújtunk segítséget, kérjük keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.

MyTrack rendszer elemei

Rúgós rögzítőszem

1.063 Ft-tól  (+ÁFA)

MyTrack rendszer elemei

MyTrack tartó sín

4.748 Ft-tól  (+ÁFA)

MyTrack rendszer elemei

Fali rögzítő elem

5.134 Ft-tól  (+ÁFA)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy látogatóink részére teljesebb szolgáltatást nyújhassunk.