Mind a(z) 3 találat megjelenítve

MyTrack rendszer elemei

A Consystec alapkínálatában a különböző táblatípusok, egyedi távtartók mellett meghatározó szerepet töltenek be az innovatív tábla rendszerek. Valamennyi tábla rendszerünkre jellemző a kiváló minőségű anyagok használata, a rendkívül változatos megoldások kialakításának a lehetősége, a letisztult formák és az átgondoltság.

A MyTrack egy jól bevált, szinte korlátlanul variálható alumínium sínes rendszer, amelyben minden megtalálható, ami egy flexibilis megoldást vonzóvá tesz; magasságában és szélességében tetszőleges méret, bel- és kültéri alkalmazhatóság, könnyű módosíthatóság. A klasszikus táblatartós megoldások mellett a Consystec GlasFix és ClickFix kazettás táblák is felszerelhetők a sínekre, és jól kombinálható az AirLine függesztett tábla változatokkal is.

A rendszer elemeinek portfóliójából kiválasztott termékek felhasználásával rendkívül változatos egyedi megoldások alakíthatók ki. Egyedi elképzelések megvalósításához készséggel nyújtunk segítséget, kérjük keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.

MyTrack rendszer elemei

MyTrack tartó sín

3.622 Ft-tól  (+ÁFA)

MyTrack rendszer elemei

Fali rögzítő elem

5.551 Ft-tól  (+ÁFA)

MyTrack rendszer elemei

Rúgós rögzítőszem

1.157 Ft-tól  (+ÁFA)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com