Üdvözöljük a Consystec-nél!

A Consystec 1996 márciusában került megalapításra. Az észak-rajna-vesztfáliai Langenfeld cégbíróságán jegyezték be, mint korlátolt felelősségű társaságot. A cég székhelye azóta is Langenfeldben található, de ma már az eredeti telephelyet 10 éves üzemelés után kinőve a 2007-ben átvett, jóval nagyobb, modernebb és a további növekedésre lehetőséget nyújtó új épületben működik.

A Consystec fő profilja az épület külsők és belterek számára készülő tábla- információs és eligazító, valamint hirdető rendszereknek a tervezése, kivitelezése és értékesítése, különös tekintettel azok egyedi alkatrészeire. A cég temékeinek megkülönböztető jegye, hogy szinte kizárólag a minőséget és eleganciát sugárzó anyagokból, üveg és nemesacél felhasználásával készülnek. A kiforrott, időtálló termékek kínálata mellett az innováció jegyében a digital signage területéről származó legmodernebb megoldások is megtalálhatók a portfólióban.

A termékek megvalósítása, a design gondolatától a tervezésen, a prototípusok előállításán és tesztelésén keresztül egészen a sorozatgyártásig házon belül történik.

Gyártásba kizárólag olyan termékek kerülhetnek, amelyek megfelelnek a szigorú minőségi és biztonsági elvárásoknak. Ez különösen hangsúlyos szempont a speciális nemesacél szerkezeti elemek tekintetében. A sorozatgyártás részben szerződött partnerek bevonásával történik.

A Consystec a megalapításától kezdődően teljes mértékben önfinanszírozó módon működött, így valamennyi eszköze, készletei mind a cég tulajdonában vannak. A mára elért méret és forgalom teljes egészében szerves fejlődés és növekedés eredménye, miközben a cég a német piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A saját fióktelepei, illetve a képviseletét ellátó partnerei által további 10 országban van jelen.

Felmérve a kelet-európai piacokban rejlő lehetőségeket 2015-ben született meg az elhatározás a régió országai felé tervezett további terjeszkedést is megalapozó Magyarországi Fióktelep létrehozására.

A Consystec GmbH. képviseletét Magyarországon és Közép-Kelet-Európában a Magyarországi Fióktelep látja el.

Andreas Hespe, MD

Andreas Hespe

MD Consystec

Üdvözöljük a Consystecnél, és bízunk benne hogy hamarosan elégedett ügyfeleink egyre bővülő táborában tudhatjuk!

Örömmel állunk rendelkezésére!

Üdvözlettel,


Andreas Hespe
Consystec GmbH ügyvezető igazgató