Pilonok

A Consystec pilonok rendkívül reprezentatív elemei bármely vállalat arculati kommunikációjának. Akár hirdetési felületként, akár egy eligazító rendszer elemeként használva, pilonjaink segítségével garantáltan pozitív megjelenítés valósítható meg.

A Consystec pilonokra jellemző tulajdonságok a minőségi megmunkálás, a sokoldalúság, és a mindig tetszetős, időtálló dizájn.

Igény esetén természetesen a feliratozást, valamint az összeszerelési munkálatokat is elvégezzük.


Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információért, műszaki tanácsadásért

Keressen minket! Referenciák
pilon Hannoverben
ZEUS domború üveges pilon
HSBC pilon Luxemburgban
Hera aluminium-plexi pilonpilon
EY pilon Amszterdamban
POSEIDON sík pilon
ZDF pilon
Eckes-Granini pilon

Acél-Üveg kombináció

ZEUS SZÉRIA

ZEUS sík üveges pilon
ZEUS domború üveges pilon
sík zeus pilon szögletes oszloppal
sík zeus pilon szögletes oszloppal
domború zeus pilon henger oszloppal
domború zeus pilon henger oszloppal
ZEUS pilon oldalpanel opció
domború zeus pilon zárt oldallal
ZEUS pilon cső opció
sík zeus pilon henger oszloppal
zeus pilon üvegrögzítése
ZEUS pilon csavar opció
pilonok
zeus pilon üvegrögzítése
domború zeus pilon oldallappal
zeus pilon oldallap

A Consystec pilonjai közül a hivatalos statikai tanúsítvánnyal rendelkező kültéri használatra tervezett ZEUS sorozat elemei a legkifinomultabbak. A talajban lévő szilárd alaphoz rögzített szálcsiszolt acél keret alkotja a szerkezet gerincét, ehhez rögzítik a négylyukú csavarfejükkel elegáns kialakítású és erős acél összekötők a 10 mm vastag szatén edzett üveg táblákat.

ZEUS pilonjainkat sík– és domború üveges kivitelben, szögletes, illetve hengeres oszlopokkal, opcionálisan süllyesztett fejű csavarokkal és oldalpanelekkel kínáljuk.

A méretválaszték a 750×1200 mm-estől a 1500×3600 mm-es (üveg szélesség x magasság) nagyságig terjedően rendkívül széles.

Irány a webshop!

aluminium-plexi kombinációk

HERA SZÉRIA

Hera pilon
HERA megvilágított pilon
Hera aluminium-plexi pilonpilon
Hera pilon szerkezete

Az elegáns HERA sorozatú pilonok mindkét oldali LED megvilágítással készülnek. Az íves oldalprofilok eloxált alumíniumból, az alsó és felső záróelemek horganyzott, porszórt acél lemezből készülnek. Az első és hátsó oldal egy-egy 3 vagy 4 mm vastag opál plexi lap.

A pilon megfelelő alkatrészek segítségével közvetlenül betonba rögzíthető, de egyaránt szerelhető az opcionálisan rendelhető, padozathoz rögzített horganyzott acél lábakra is.

A pilon 1500-4000 mm közti magasságban 1017-től 1775 mm-ig négyféle szélességben készül.

Irány a webshop!

POSEIDON SZÉRIA

POSEIDON sík pilon
Poseidon pilon lapok
Poseidon pilon szerkezet

A POSEIDON sorozatú pilonok legfőbb jellemzői a modern, keskeny forma, mely alacsony árral párosul. A szerkezet két darab 80x80x3 mm-es, három keresztrúddal összekötött alumínium oszlopból áll. Ezek külső oldalán egy-egy kétirányú horony található, ezekbe kerül rögzítésre az elő- és hátoldali eloxált alumínium lap, melyeket három kivitelben, fehér, ezüstmetál, illetve csiszolt acél hatás (1000 mm-es szélességig) kínálunk.

A pilon megfelelő alkatrészek segítségével közvetlenül is betonba rögzíthető, de egyaránt szerelhető az opcionálisan rendelhető padozathoz rögzített horganyzott acél lábakra is.

A POSEIDON pilonok 600-1200 mm között négyféle szélességben három féle (2000, 2500, 3000 mm) magassággal érhetők el.

Irány a webshop!