Fizetési lehetőségek

  •  Bankkártyás fizetés

A megrendelt termékeket üzletünkben gyorsan és biztonságosan kifizetheti Mastercard/Maestro, VISA és VISA Electron (ha a kibocsátó bank engedélyezi) típusú bankkártyájával. Webshopunk számára a biztonságos bankkártyás fizetési megoldást a CIB Bank biztosítja. A bankkártyás fizetéssel kapcsolatban további információ a banki tájékoztatóban olvasható. CIB és kártyalogók

  •  Előre utalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Ez esetben a rendelése beérkeztét követően üzletünk automatikus visszaigazoló emailt küld, amely tartalmazza a fizetéshez szükséges információkat. Hivatalos díjbekérőt csak külön ilyen jellegű kérésre küldünk. Kérjük az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a megrendelés számát!
Megrendelése feldolgozását az átutalás összegének a bankszámlánkon való jóváírását követően kezdjük meg.

  •  Készpénz

Készpénzes fizetésre kizárólag személyes átvétel esetén, az átvételi ponton, előre egyeztett módon van lehetőség.

Szállítási módok

  • GLS logo házhozszállítás

Kiválóan felépített hálózatával a GLS gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek. A központi HUB mellett 88 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok minél előbb eljussanak a címzettekhez.

Szállítási díj:
 0 – 20 kg:  2.590 Ft
20 – 30 kg: 3.590 Ft
30 – 40 kg: 4.590 Ft

  • GLS logo csomagpont

Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS CsomagPontok és GLS Automaták segítségével!
A GLS automaták többsége elhelyezkedésének köszönhetően a nap 24 órájában rendelkezésre áll. A csomagot az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 teljes munkanapon keresztül át lehet venni. GLS CsomagPontok esetén a csomag érvényes személyi okmány bemutatásával történő átvételére szintén 5 munkanap áll rendelkezésre.

Szállítási díj:
0 – 20 kg:  
2.190 Ft
20 – 30 kg: 3.190 Ft
30 – 40 kg: 4.190 Ft

  •   Személyes átvétel

Személyes átvételre igény esetén lehetőséget tudunk biztosítani, de kérjük vegye figyelembe, hogy az átvételi ponton nem üzlet működik, így személyes átvétel csak és kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges! Az átvételi pont Budapest XIV. kerületében található.
Személyes átvétel esetén is fizethet kényelmesen előre bankkártyával vagy banki átutalással, ha átvételkor kíván fizetni, akkor a helyszínen kizárólag készpénzt tudunk elfogadni.

Ingyenes

  •    házhozszállítás

A 685/2023. (XII. 29.) Korm. rendelet szerint biztosítjuk Vásárlóink számára az egyetemes postai szolgáltató által nyújtott postai szolgáltatás igénybevételének lehetőségét. Mivel a postai csomagfeladás vállalkozásunk számára többletköltségekkel jár – a magas szintű kiszolgálási színvonal fenntarthatósága érdekében – azokat, az egyetemes szolgáltató díján felül, az ezen szállítási módot választó vásárlóink felé továbbb kell terhelnünk.

Szállítási díj:
0 – 10 kg:     5
.990 Ft
10 – 30 kg:   7.990 Ft
30 – 40 kg: 10.990 Ft