Digitális megoldások

A Consystec hagyományos ajtótáblákkal szemben egyre inkább keresett alternatívát jelentenek a modern és stílusos MediaFix sorozatú digitális ajtó tábláink. A saját fejlesztésű és felhasználóbarát MediaFixTool vezérlő szoftverünk segítségével a megjelenített tartalom egy távoli, központi helyről könnyen módosítható, miközben tartalmi és grafikai szempontból szinte bármilyen megoldás megvalósítható. Kedvező hardver és szoftver árainknak köszönhetően a tartalomnak már évi néhány cseréje mellett is kedvezőbb lehet a hagyományossal szemben digitális tábláinkat választani.

Kinálatunk új elemei a holografikus kijelzők, melyek segítségével tárgyak három dimenzós hatású képeit lebegtethetjük a térbe. Bárhol alkalmazhatóak, ahol a látványosan tetszetős megjelenítés a fő szempont. A kijelzők irányítása WLAN-on keresztül valósítható meg.

A Consystec termékpalletáján találhatók továbbá technikailag fejlett, esztétikus látványt nyújtó és vonzó áron kínált nagyméretű digitális táblák és totemoszlopok is. Szoftver készítő partnerünkkel karöltve számos tekintetben, így például az eligazító rendszerek terén, egyedi, kifinomult megoldásokat tudunk szállítani.


Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információért, műszaki tanácsadásért

Keressen minket!
Digitális tábla - Windows
fehér digitális totemoszlop
Nagyméretű digitális tábla - MediaFix Screen
Digitális épület navigáció
Holografikus kijelző
MediaFixTool vezérlő szoftver

MEDIAFIX DIGITÁLIS AJTÓ TÁBLA

Digitális tábla - Android
Digitális tábla - E-ink
digitális tábla
digitális ajtó tábla
MediaFixTool vezérlő szoftver
digitális tábla

Az ajtó- és jelölő táblák a Consystec fő termékei, ezért a digitális megoldások kialakításánál különös figyelmet fordítottunk ezek digitális változatának a kidolgozására. Ennek köszönhetően:

 • egy épület valamennyi táblájának tartalma egy központi helyről kényelmesen módosítható
 • saját fejlesztésű, könnyen kezelhető MediaFixTool vezérlő szoftverünk segítségével a felhasználó szabadon alakíthatja a tartalmat, a megjelenést és a dizájnt
 • a hagyományosan elegáns, acél-üveg kombinációjú Consystec termékekre jellemző egyedi megjelenést az újonnan kifejlesztett display rögzítő kazetták még inkább kihangsúlyozzák
 • a választékban megtalálhatók az elektromos betáplálású, Android vagy Windows alapú színes multimédia kijelzők, csakúgy mint rádió vezérelt, elemmel is rendkívül hosszú működési időt biztosító három színű e-ink kijelzők

Irány a webshop!

MEDIAFIX CONDECO TÁRGYALÓ TÁBLA

MediaFix Condeco - tárgyaló foglási rendszer
MediaFix Condeco - tárgyaló foglási rendszer

Portfóliónk legújabb eleme a MediaFix Condeco csúcstechnológiát képviselő tárgyaló foglalási megoldás. Ezek az eszközök közvetlenül a kijelzőn, vagy akár okostelefonon, PC-n keresztül vezérelhetők.

A MediaFix Condeco egy felhőalapú tárgyaló kijelző és szoftver megoldás, amellyel a tárgyalók beosztása könnyen megtervezhető és kezelhető. Az MS Exchange és Google Naptár integráció segítségével elkerülhető a kettős foglalás, az üres idő, az aktuális események mgeszakítása.

Legfőbb előnyei:

 • Plug´n´Play megoldás, nincs szükség telepítésre
 • 24/7 támogatás minden kijelzőhöz
 • Üres tárgyaló keresésése és foglalás akár okostelefonon keresztül
 • MS Exchange és Google Calendar kompatibilis hálózati integráció

Irány a webshop!

MEDIAFIX TOWER DIGITÁLIS TOTEMOSZLOP

Beltéri digitális totemoszlop
fehér digitális totemoszlop
Kültéri digitális totemoszlop - MediaFix Tower Outdoor
Kültéri digitális totemoszlop - MediaFix Tower Outdoor

A Consystec kínálatában 24/7 folyamatos üzemelésre tervezett beltéri és kültéri digitális totemoszlopok szerepelnek.

A beltéri változatok 32″, 40“, 50“ és 58“-os kijelzői 4K felbontásúak. Változatos csatlakozási lehetőségek (HDMI, VGA, USB), valamint beépített hangszórók teszik teljessé a csomagot. A hálózati csatlakoztathatóságot, központi vezérelhetőséget, a média tartalmak érintő vezérlős lejátszhatóságát Android vagy Windows 10 alapú mini PC biztosítja.

A kültéri változatokban a Samsung 2500cd-s Full HD paneljei napfényben is fényes, jól olvasható képet biztosítanak. A totemoszlopoknak termosztát vezérelt beépített fűtésük és aktív szellőzésük van. A kijelzőt az első ajtóba ágyazott 4mm vastag edzett üveglap védi. Az integrált MediaPlayer minden népszerű formátumot lejátszik full HD-ban, a totemoszlop opcionálisan rendelhető Windows 10 Professional mini-PC segítségével hálózatra is csatlakoztatható, így a Consystec MediaFixTool segítségével távolról is vezérelhető.

Irány a webshop!

DIGITÁLIS ÉPÜLET NAVIGÁCIÓ

Digitális épület navigáció
Digitális eligazító tábla kép

Egy nagyobb épületet, létesítményt először meglátogatók számára rendkívül fontos egy színvonalas helyi eligazító rendszer megléte. Legyen szó irodaházról, bevásárlóközpontról, repülőtérről, vásár helyszínről, múzeumról vagy kórházról, modern eligazító rendszerünk minden látogató számára megmutatja a kívánt célponthoz vezető optimális útvonalat.

A teljes épületet felölelő digitalizációt követően az interaktív megoldásnak köszönhetően két- vagy háromdimenziós útvonaltervek jeleníthetők meg, és akár okos telefonra is továbbíthatók. A helyszínre vonatkozó információk mellett egyéb média tartalmak, hirdetések, napi aktualitások (hírek, időjárás, stb) is a kijelzőre kerülhetnek.

Irány a webshop!

MEDIAFIX SCREEN NAGY DIGITÁLIS TÁBLA

nagyméretű digitális tábla
Állvány nagyméretű digitális táblához

Az információk digitális megjelenítésének kiváló módja egy nagyméretű digitális tábla alkalmazása.

A Consystec kínálatában kiváló minőségű, 24/7 folyamatos üzemelésre tervezett nagyteljesítményű eszközök szerepelnek. Az integrált Android Mini PC-segítségével LAN/WiFi kapcsolaton keresztül központilag vezérelhetők.

A nagyméretű digitális táblákat 32“-tól 65“-ig öt különböző méretben kínáljuk, opcionálisan választható hozzájuk fali konzol vagy robosztus állvány.

Irány a webshop!

HOLOGRAFIKUS DISPLAY

Holografikus kijelző
Holografikus kijelző - MediaFix HoloDisplay
Holografikus display oszlopon
Holografikus kijelző kép
Holografikus display kép

A digitális megoldások protfóliónkba frissen bekerült holografikus kijelzőink segítségével bármilyen termék vagy tárgy rendkívül életszerű módon, a térben lebegve kelhet életre. Kirakatokban, falra szerelve, vagy akár szabadon állóan elhelyezve a holografikus kijelzők korábban nem látott vizuális élményt nyújtanak, miközben az észleléshez semmiféle segédeszközre (például 3D szemüveg) nincs szükség.

A lejátszott tartalom függvényében a kijelző forgó rotorjaira szerelt számítógép vezérelt LED-ek állítják elő a stabil, jó felbontású kép vagy film látványt. A média tartalmak egy csatlakoztatott számítógépről vagy okostelefonról a telepített szoftver segítségével egyszerűen, “drag & drop” módon, a kijelzőbe beépített WiFi vevőn keresztül továbbíthatók az egység memóriája felé.

Irány a webshop!

MEDIAFIXTOOL VEZÉRLŐ SZOFTVER

MediaFixTool vezérlő szoftver
MediaFixTool vezérlő szoftver
vezérlő szoftver

Minden digitális megjelenítés kulcsa a vezérlő szoftver, ezért a Consystec a digitális megoldások kialakításánál nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy kifejlessze felhasználóbarát, ugyanakkor olcsó, saját MediaFixTool szoftverét. Ebben a szoftverben egy normál számítógép felhasználó is minden különösebb IT képzettség nélkül készíthet mutatós sablonokat és tartalmakat. Ettől függetlenül természetesen ennek a feladatnak az elvégzését a Consystec szakembereire is bízhatják.

A MediaFixTool szoftver három különböző változatban rendelhető:

 • Már a Basic változat is tartalmaz egy integrált tervező modult, amelynek segítségével az egyes táblákat szöveges felirattal kényelmesen el lehet látni. A programban található alap sablonok megkönnyítik ezt a munkát.
 • A Professional változatban a Basic verzió lehetőségein túl a felhasználónak módja van arra is, hogy a feliratokat CSV fájlok segítségével készítse el, ezáltal számos táblán egy időben, párhuzamosan módosítson, frissítsen tartalmakat.
 • A Business változat, a mellett hogy természetesen a Professional verzió valamennyi funkciója elérhető benne, rendelkezik egy MS Outlook interfésszel, amelyen keresztül nagyon egyszerűvé válik például a tárgyalótermek foglalása (Exchange szerver / Office365 / Google fiók használata esetén).

Irány a webshop!