Digitális megoldások

A Consystec hagyományos tábláival szemben egyre inkább keresett alternatívát jelentenek a digitális megoldások, így például a klasszikus ajtótábláinkkal szemben a modern és stílusos MediaFix sorozatú digitális ajtó tábláink. A felhasználóbarát MediaFixTool vezérlő szoftverünk segítségével a megjelenített tartalom egy távoli, központi helyről könnyen módosítható. Kedvező hardver és szoftver árainknak köszönhetően a tartalomnak már évi néhány cseréje mellett is kedvezőbb lehet a hagyományossal szemben digitális eszközeinket választani.

A Consystec termékpalettáján találhatók továbbá technikailag fejlett, esztétikus látványt nyújtó és vonzó áron kínált nagyméretű digitális táblák és totemoszlopok is. MediaFixSolution nevű CMS szoftverünk segítségével szinte bármilyen tartalmi és grafikai elem megjeleníthető rajtuk.


Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információért, műszaki tanácsadásért

Keressen minket!
Digitális tábla - Windows
MediaFix Tower Indoor - beltéri digitális totemoszlop
Beltéri nagyméretű digitális tábla - MediaFix Screen Indoor
MediaFix Desk információs tábla
MediaFixTool vezérlő szoftver

MEDIAFIX COLOR DIGITÁLIS AJTÓ TÁBLA

Digitális ajtó tábla
Digitális tábla - E-ink
MediaFix Color - digitális ajtó tábla
digitális ajtó tábla

Az ajtó- és jelölő táblák a Consystec fő termékei, ezért a digitális megoldások kialakításánál különös figyelmet fordítottunk ezek digitális változatának a kidolgozására. Ennek köszönhetően:

  • egy épület valamennyi táblájának tartalma egy központi helyről kényelmesen módosítható
  • saját fejlesztésű, könnyen kezelhető MediaFixTool vezérlő szoftverünk segítségével a felhasználó szabadon alakíthatja a tartalmat, a megjelenést és a dizájnt
  • a hagyományosan elegáns, acél-üveg kombinációjú Consystec termékekre jellemző egyedi megjelenést az újonnan kifejlesztett display rögzítő kazetták még inkább kihangsúlyozzák
  • a választékban elektromos betáplálású, színes multimédia kijelzőket kínálunk

Irány a webshop!

MEDIAFIX TOWER DIGITÁLIS TOTEMOSZLOP

MediaFix Tower Indoor - beltéri digitális totemoszlop
MediaFix Tower Indoor - beltéri digitális totemoszlop
Kültéri digitális totemoszlop - MediaFix Tower Outdoor
MediaFix Tower Outdoor - Kültéri digitális totemoszlop

A Consystec kínálatában 24/7 folyamatos üzemelésre tervezett beltéri és kültéri digitális totemoszlopok szerepelnek.

A beltéri változatok 32″, 43“, 49“ és 55“-os kijelzői UHD felbontásúak. Változatos csatlakozási lehetőségek (HDMI, VGA, USB), valamint beépített hangszórók teszik teljessé a csomagot. A hálózati csatlakoztathatóságot, központi vezérelhetőséget, a média tartalmak érintő vezérlős lejátszhatóságát egy beépített mini PC biztosítja.

A kültéri változatokban a Samsung 4000cd-s Full HD paneljei napfényben is fényes, jól olvasható képet biztosítanak. A totemoszlopoknak termosztát vezérelt beépített fűtésük és aktív szellőzésük van. A kijelzőt az első ajtóba ágyazott 4mm vastag edzett üveglap védi. Az integrált MediaPlayer minden népszerű formátumot lejátszik full HD-ban, a totemoszlop az opcionálisan rendelhető mini-PC segítségével hálózatra is csatlakoztatható, így a Consystec MediaFixSolution segítségével távolról is vezérelhető.

Irány a webshop!

MEDIAFIX DESK INFORMÁCIÓS TÁBLA

MediaFix Desk információs tábla
MediaFix Desk információs tábla

A kiváló minőségű 22 ”-os monitorral ellátott digitális információs tábla különösen jól alkalmazható kiállított termékek esetén, avagy épületek bizonyos helyein való eligazításra. A beltéri használatra készülő digitális információs táblák az alkalmazott elektronikának köszönhetően folyamatos (24/7) működésre képesek és szükség szerint könnyen szállíthatóak. Az érintés funkció a szükséges információk aktív kiválasztását és beolvasását teszi lehetővé. A vezérlés LAN-on vagy WLAN-on keresztül történik.

Az eszköz tartozéka a beépített mini PC-re telepített innovatív MediaFIx Solution CMS rendszerünk. Az előre telepített szoftver segítségével készíthetők többek között például sablonok, képernyő megosztások, különféle tartalmak, média könyvtárak időzített megjelenítései stb. Ez lehet egyszerű helyi megoldás, vagy választható alternatíva a felhő alapú megoldás, ami egyben kiterjesztett funkcionalitást is nyújt (például élő kép megjelenítés, szociális média csatornák integrálása, hírek és időjárás-előrejelzés, stb), valamint a szolgáltatási szintre vonatkozó megállapodás szerinti rendszeres szoftver frissítést és támogatás is tartalmaz.

Irány a webshop!

MEDIAFIX SCREEN NAGY DIGITÁLIS TÁBLA

nagyméretű digitális tábla
MediaFix Screen Indoor - beltéri nagyméretű digitális tábla

Az információk digitális megjelenítésének kiváló módja egy nagyméretű digitális tábla alkalmazása.

A Consystec kínálatában mind bel-, mind kültéri használatra szánt kiváló minőségű, 24/7 folyamatos üzemelésre tervezett nagyteljesítményű eszközök szerepelnek. Az integrált mini PC-segítségével LAN/WiFi kapcsolaton keresztül központilag vezérelhetők.

A nagyméretű digitális táblákat 43“-tól 55“-ig különböző méretekben kínáljuk, tartozékuk a vezérlést biztosító MediaFix Solution CMS szoftverünk. A beltéri változatokat fali konzollal szállítjuk, a kültéri változatok termosztát vezérlésű hőszabályzással vannak ellátva.

Irány a webshop!

VEZÉRLŐ SZOFTVER

MediaFixTool vezérlő szoftver
MediaFixTool vezérlő szoftver támogatás
MediaFix Solution - vezérlő szoftver
vezérlő szoftver

Minden digitális megjelenítés kulcsa a vezérlő szoftver, ezért a Consystec a digitális megoldások kialakításánál nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy e célra felhasználóbarát, ugyanakkor olcsó szoftver megoldást kínáljon.

Saját fejlesztésünk eredménye a MediaFixTool szoftver, amely kifejezetten a digitálsi ajtótáblák vezérlését szolgálja. Ebben a szoftverben egy normál számítógép felhasználó is minden különösebb IT képzettség nélkül készíthet mutatós sablonokat és tartalmakat.

A nagyobb méretű eszközeink vezérlését az innovatív MediaFix Solution nevű CMS rendszerünk biztosítja. Ennek segítségével szinte bármilyen tartalom megjeleníthető az eszközökön. A szoftver választható lokális, vagy felhő alapú megoldásként is. Utóbbi kiterjesztett funkcionalitást nyújt, valamint rendszeres szoftver frissítést és támogatás is tartalmaz.

Irány a webshop!