Totemoszlopok

A kiváló minőségű, elegáns, időtálló Consystec üveg totemoszlopok széles körben alkalmazhatóak. A beltéri változatok talpát fényes csiszolású hajlított acél elemek alkotják, míg kültéri használatra kétfajta megoldást ajánlunk, felszín alatti, illetve felszíni rögzítéshez.

Sztenderd totemoszlopaink 400-800 mm-es szélességben, 2500 mm-es magasságig készülnek, de egyedi megrendelésre eltérő szélességű és magasságú változatokat is tudunk szállítani.

Igény szerint totemoszlopainkat szerelési anyaggal együtt, akár felirattal ellátva is szállítjuk.


Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információért, műszaki tanácsadásért

Keressen minket!
Kültéri totemoszlop - felszíni rögzítés
kültéri üveg totemoszlop
kültéri üveg totemoszlop
beltéri totemoszlop

Beltéri totemoszlopok

BELTÉRI TOTEMOSZLOP

3 részes totemoszlop
beltéri totemoszlop
beltéri totemoszlop talp
3 részes totemoszlop
totemoszlopok
beltéri totemoszlop

A beltéri totemoszlopok talpai 5 mm vastag acéllemezből, hegesztés nélkül, 90°-os hajlítással készülnek. Ennek a technológiának és a 240-es finomságú csiszolásnak köszönhetően egy teljesen egységes, tiszta felületet alkotnak.

A talp profilok függőleges oldalán a szélesség függvényében több, de legalább 3 darab 20 mm átmérőjű furat van. Ezen furatokon keresztül rögzítik a talpak közé az üvegtáblát az acél összekötő elemek.

Irány a webshop!

Kültéri totemoszlopok

KÜLTÉRI TOTEMOSZLOP A

kültéri üveg totemoszlop
kültéri totemoszlop talp felszíni alatti szereléshez
kültéri üveg totemoszlop

Az A típusú kültéri totemoszlopok a felszín alatt, takartan kerülnek rögzítésre.

Ezeknek a totemoszlopoknak a talpai 2000 mm-es üveg magasságig 16 mm-es, ennél magasabb üvegtáblák esetén 20 mm-es horganyzott acélból készülnek.

A talpaknak mind a függőleges, mind a vízszintes oldalán, a szélesség függvényében több, de legalább 3-3 darab 20 mm átmérőjű furat található. Ebben az esetben a üvegtábla rögzítése a talp elemek összekötése által acél csavarszárak és anyacsavarok segítségével történik.

Irány a webshop!

KÜLTÉRI TOTEMOSZLOP B

Kültéri totemoszlop - felszíni rögzítés
kültéri totemoszlop talp felszíni szereléshez

A B típusú kültéri totemoszlopok felszín felett, látható módon kerülnek rögzítésre.

Ezeknek a totemoszlopoknak a talpai 2000 mm-es üveg magasságig 16 mm-es, ennél magasabb üvegek esetén 20 mm-es porszórt horganyzott acélból készülnek. A talpak élei lekerekítettek.

A talpak függőleges és vízszintes oldalán, a szélesség függvényében több, de legalább 3-3 darab 20 mm átmérőjű furat van.  A függőleges oldalon lévő furatokon keresztül rögzítik a talpak közé az üveg táblát az acél összekötő elemek.

Irány a webshop!