Speciális jelölő rendszerek

A Consystec alapkínálatában speciális jelölő rendszerek is szerepelnek, így például a sztenderd biztonsági jelölések, vagy a vakok és gyengénlátók számára készült jelkészletek is megtalálhatók.

Csakúgy mint egyéb termékeinkre, a speciális jeleinkre is igaz a kiváló minőségű anyagok használata, a letisztult formák és az átgondoltság.


Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információért, műszaki tanácsadásért

Keressen minket!
Biztonsági jalölés szorító ponttartóval
taktilis alaprajz
Speciális jelölő rendszerek
tapintható rendszer
Világító vészkijárati jel 2

Biztonsági jelölések

MENTÉSI ÉS MENEKÜLÉSI ÚTVONAL JELEK

Világító vészkijárati jel 1
Biztonsági jelölés ClickFix táblával
Egyoldalas tűzvédelmi jel 150x150
Egyoldalas mentési jel 150x150
Öntapadós kilincs jel
Speciális jelölő rendszerek

2013 márciusa óta a munkahelyi biztonsági jelölések tekintetében egy egyéges európai szabvány van érvényben, és azon vállalkozások amelyek ezt nem alkalmazzák a vonatkozó biztosításaik érvényességét kockáztatják.

Németországban a Szövetségi Szociális és Munkaügyi Minisztérium által publikált Munkahelyi Szabvályok (ASR 1.3) mutatják be, hogy melyek az Európa szerte egységesen használandó látható és hallható figyelmeztető jelek, illetve hogy hogyan kell kinézni a hozzájuk kapcsolódó menekülési- és mentési útvonal terveknek.

A Consystec biztonsági jelölései a DIN/ISO, ASR A1.3 és BVG A8 szabványok szerint, ezen előírásoknak megfelelően készülnek, megtalálhatók köztük egy-, illetve kétoldalas menekülési útvonal jelek, mentési jelek, tűzvédelmi jelek, kilincs jelek, valamint világító vészkijárati jelek.

Irány a webshop!

Tapintható rendszer

TAKTILIS JELEK

taktilis eligazító jel
tapintható rendszer
taktilis korlátjel
Taktilis korlátjel
Tapintható alumínium korlátjel
taktilis alaprajz
taktilis ajtótábla
taktilis névtábla
Tapintható padlójel
Tapintható padlójel

A látók számára készült táblák és jelek mellett a Consystec a vakok és gyengénlátók számára is kínál megoldásokat. Így például a látók, valamint a vakok és gyengénlátók számára készülő jelek gyakran egy táblán belül is kombinálhatók. Erre egy példa a ClickFix táblák plexi lapjai, ahol a táblán lévő normál nyomtatott anyag mellett bizonyos információk, például a szoba száma, vagy funkciója domború betűkkel, vagy Braille írással is feltüntethetők.

A végső cél az, hogy a táblán hordozott információ a látókhoz hasonlóan a vakok és gyengénlátók számára is egyformán érzékelhető legyen, ennek megfelelően a tapintható rendszer keretein belül kínálunk:

Irány a webshop!