Elérhető a 2023-2024 évi katalógusunk

2023-2024 Consystec katalógus
Elérhető a 2023-2024 évi katalógusunk!

A Consystec 25 éves évfordulójára bevezetett új formát megtartva, újabb tartalmakkal, de ismételten két éves érvényességgel jelent meg a legfrissebb katalógusunk.

A 2023-2024-es katalógus a korábban már megszokott és jól bevált hagyományos termékeink mellett újdonságokat is tartalmaz! A piaci igényekre reagálva kínálatunkban felvettük a 3d-s reklám betűket, valamint az azok rögzítésére kifejlesztett, egyéb termékeinkhez hasonlóan szintén rozsdamentes acél LetterLine tartókat. Tábla típusaink választékát tovább bővíti a SmartFix táblánk, mely alumínium szerkezet és üveg lap kombinációjából áll, az örök klasszikus PremiumFix táblánk immár kerek üveglappal is elérhető.

Továbbra is nagyon kedvező ár-érték arányban érhetők el a kiváló minőségű táblatartóink Standard kategóriájában kínált EcoLine és SmartLine táblatartók.

E mellett a Premium kategóriában kínált táblatartók már a könnyebb illeszkedést biztosító műanyag vagy gumi gyűrűket is tartalmazzák, az egyszerű leszerelést megakadályozó speciális rögzítési funkciókkal vannak ellátva.

A 2023-2024-es katalógus megtekinthető ITT, illetve ugyanonnan le is tölthető.

Látogasson el webáruházunkba, folyamatosan dolgozunk a kínálat és az árak frissítésén!

Bízunk benne, hogy mielőbb elégedett vásárlóink egyre bővülő táborában üdvözölhetjük.

Elérhető a 2023-2024 évi katalógusunk!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy látogatóink részére teljesebb szolgáltatást nyújhassunk.