SmartFix tábla

5.780 Ft-tól  (+ÁFA)

A mindössze 7 mm vastagságú táblákból álló SmartFix széria a Consystec igényes eligazító tábla sorozatának legújabb eleme.

A tábla alapja egy eloxált alumínium profil, amely a két függőleges oldalán vezető sínekkel rendelkezik. A nyomtatott információt hordozó betétet egy vékony, szálcsiszolt alumínium lemez, valamint egy 3 mm vastag edzett üveglap közé helyezzük, és így csúsztatjuk be fülről a vezető sínekbe. A vékony alumínium hátlap lemez felső és alsó élén lévő “z” alakot formáló hajlított élek tartják a helyén az üveget magával a vékony hátlappal együtt. A konstrukciónak köszönhetően az információ tartalom cseréje rendkívül egyszerűen, gyorsan, bárminemű szerszán nélkül elvégezhető.

A SmartFix táblában fóliára nyomtatott feliratot javasolt elhelyezni, így a vékony megjelenéssel, a fémes háttérrel egy rendkívül elegáns megoldást kapunk.

A táblát 6 különböző méretben kínáljuk. azok rögzítése mind csavarozással, mind ragasztással megoldható. Igény esetén a táblákat szerelési anyaggal és felirattal ellátva szállítjuk.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy látogatóink részére teljesebb szolgáltatást nyújhassunk.