Táblarendszerek

A Consystec alapkínálatában a különböző táblatípusok, egyedi távtartók mellett meghatározó szerepet töltenek be az innovatív táblarendszerek.

Az asztali-, függesztett-, csőkeretes, sínes rendszereink mellet immár a vakok és gyengénlátok számára is kínálunk megoldást a tapintható rendszerünk elemeinek alakalmazásával.

Valamennyi táblarendszerünkre jellemző a kiváló minőségű anyagok használata, a rendkívül változatos megoldások kialakításának a lehetősége, a letisztult formák és az átgondoltság.


Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információért, műszaki tanácsadásért

Keressen minket! Referenciák
PremiumFix asztali tábla
AirLine fali feszített alapmodell
FlagLine csőtartós zászlótábla
MyTube cégtábla
MyTrack tábla alapmodell
MyWay tábla rendszer

Asztali rendszer

ASZTALI TÁBLÁK

PremiumFix asztali tábla
táblarendszerek - asztali tábla támasztó szerelve
PremiumFix asztali tábla
GlasFix asztali tábla
ClickFix asztali tábla
asztali ClickFix tábla oldalnézete
asztali tábla támasztó szerelve
asztali tábla talp szerelve

A Consystec asztali táblái széles körben alkalmazhatóak. Legyen az recepciós névtábla, éttermi étlap, vagy különböző jelölő tábla, az alkalmazási lehetőségek köre rendkívül változatos.

Az asztali táblákat a PremiumFix, a GlasFix és a ClickFix tábla családok elemeiből alakítjuk ki, így minden asztali táblánkra egységesen jellemző a kiváló Consystec minőség és kidolgozás, valamint a nagyfokú variálhatóság.

Igény esetén a táblákat már a kívánt felirattal ellátva szállítjuk.

Irány a webshop!

Függesztett rendszer

FLAGLINE

FlagLine tábla
FlagLine tábla
FlagLine csőtartós zászlótábla
FlagLine tábla séma
FlagLine mennyezeti vagy fali tábla
FlagLine kazettás zászlótábla
FlagLine ClickFix zászlótábla

A FlagLine család merev függesztésű, zászló jellegű táblái ízléses, diszkrét módon, de jól láthatóan közvetítik a kívánt információt.

A klasszikus FlagLine táblákat alapvetően a PremiumFix, a csőtartós FlagLine táblákat a MyTube csőkeretes rendszer, a kazettás FlagLine táblákat a GlasFix és ClickFix táblacsaládok elemeinek a felhasználásával alakítottuk ki. Választékunkban előre összeállított kész szetteket kínálunk, de természetesen számos egyéni konfiguráció is megvalósítható a rendelkezésre álló alkatrészekből.

Igény esetén a táblákat szerelési anyaggal és már felirattal ellátva szállítjuk.

Irány a webshop!

AIRLINE

AirLine fali feszített alapmodell
AirLine függesztett tábla kiegészítő modul
AirLine feszített alapmodell
AirLine feszített tábla üveglapok
AirLine tábla rendszer
Rudas megoldások
kábeles táblatartó szerelve

A táblarendszerek közül a Consystec AirLine család a változatos felfüggesztési igényeket támasztó elképzelések számára nyújt az előre konfigurált táblák, valamint egyéb további elemek segítségével széleskörű megoldást. A kábellel vagy rudakkal függesztett táblák kiválóan alkalmazhatóak magas belterek esetén, így például kiállítási csarnokokban, repülőtéri teminálokban, de ugyancsak jól használhatóak irodaházakban, bevásárló központokban, közintézményekben. A lengés mentes rudas rögzítés különösen alkalmas vészkijárati jelek számára.

A mennyezeti csatlakozók csavarozhatók közvetlenül a mennyezetbe, de jól kombinálhatóak a Consystec MyTrack sínes rendszerrel is. A kábeles rögzítésű AirLine táblák három alapverzióban szerelhetők:

A kialakítási lehetőségek nagyon széles körűek, mivel a rendszer szélessége és magassága a felhasználói igények mentén szabadon választható. A klasszikus tábla alapanyag, az üveg mellett egyéb alternatív anyagok is rendelkezésre állnak, így például plexi vagy alumínium kompozit lapok.

Valamennyi alkatrész teljes egészében a legjobb acélból készül, a kiváló alapanyag és a gondos megmunkálás a tartósság és a rendkívül igényes megjelenés kombinációját eredményezi.

Igény esetén a táblákat szerelési anyagokkal és már felirattal ellátva is szállítjuk.

Irány a webshop!

Csőkeretes rendszer

MYTUBE

MyTube cégtábla
MyTube csőkeretes rendszer
MyTube tábla fali alapmodell
MyTube tábla lap
MyTube tábla
MyTube megállító információs tábla
MyTube információs tábla lap
MyTube információs tábla
MyTube tábla kiegészítő modul
MyTube tábla alumínium lappal
MyTube tábla HPL lappal

A MyTube a táblarendszerek között egy olyan klasszikus, ami évtizedek óta sikerrel szerepel a Consystec kínálatában. Négy különböző (32, 42, 48 és 60 mm-es) átmérőjű, 240-es finomságúra csiszolt acél csövek, kiváló minőségű acél összekötő elemek, zárósapkák, valamint változatos tábla anyagok képezik ennek a moduláris rendszernek a fő elemeit.

A rendszer mind belterekben, mind kültéren egyaránt használható, az elemeiből képzett táblák falra szerelhetőek, vagy akár szabadon állóak is lehetnek.

A 48 mm átmérőjű csövekből vonzó árú, népszerű alap összeállításokat kínálunk, de természetesen a rendelkezésre álló egyedi alaktrészek felhasználásával szinte korlátlan a variációk lehetősége.

Igény esetén ennek a rendszernek az elemeit is szerelési anyaggal ellátva, akár feliratozva is szállítjuk.

Irány a webshop!

MYWAY

MyWay tábla rendszer 2
MyWay tábla lap
MyWay tábla lap
MyWay tábla rendszer
MyWay tábla 4

A MyWay egy kiváló minőségű és stílusos eligazító rendszer, amely moduláris felépítésének köszönhetően rendkívül rugalmasan használható. Az alumínium oszlopok közvetlenül bebetonozhatók, illetve acélból készült talpak segítségével a szilárd padozathoz csavarozhatók. Az oszlopok tetején alumínium zárósapka található.

A táblák az oszlopokon lévő hornyokba könnyedén beilleszthetők, majd az alsó élükön található hernyócsavarral rögzíthetők. A táblák egy alumínium profilkeretből és a rajta lévő alumínium lemezekből állnak.

A sztenderd modelleken túl egyedi igények mentén az oszlopok és a táblák a vevői követelményeknek megfelelő méretben is készülhetnek, akár már felirattal is ellátva.

Irány a webshop!

Sínes rendszer

MYTRACK

MyTrack tábla alapmodell
tábla rendszerek
táblák MyTrack rendszerben
MyTrack tábla alapmodell
MyTrack tábla lap
MyTrack tartó sín
MyTrack sínes rendszer

A MyTrack egy jól bevált, szinte korlátlanul variálható alumínium sínrendszer, amelyben minden megtalálható, ami egy flexibilis megoldást vonzóvá tesz;

  • magasságában és szélességében tetszőleges méret választható,
  • bel- és kültérre egyaránt alkalmazható,
  • táblái könnyen cserélhetők, módosíthatók.

A rendszer összeállítása egyszerű: a sínekbe rúgós rögzítőgolyóval ellátott acél sínanyákat tolunk, melyek belső menetes furatához számos Consystec táblatartó hozzá csavarozható. A tetszés szerinti méretű és anyagú táblákat ezekhez a tartókhoz rögzítjük. A hagyományos táblatartók használata melllett a Consystec GlasFix és ClickFix kazettás táblái is felszerelhetők a sínekre.

A fali rögzítés mellett a rendszert a mennyezetre is szerelhetjük, így például az AirLine kábeles rögzítéssel kombinálva nagyfokú flexibilitást érhetünk el mind a tartalom változtatása, mind a mozgatása terén.

A sínek végét egy záróelem zárja le. A sínek falhoz vagy mennyezethez rögzítése ezeknek a záróelemeknek a segítségével történik. A stabilabb rögzítés érdekében az 1500 mm-t meghaladó installációk esetében javasoljuk csatlakozó rögzítő elemek használatát.

Az előre konfigurált alap összeállításainkon túl számos további elem segítségével egyedi konfigurációk is összeállíthatók.

Irány a webshop!