Tábla típusok

Mind a felhasznált anyagok, mind az információ tartalom módosíthatósága, mind az alkalmazási célterület szempontjából a különféle tábla típusok legjobb ár-érték arányt képviselő széles választékát kínáljuk ügyfeleink számára.

A rendkívül elegáns, örökifjú acél-üveg hagyományos távtartós tábláink mellett portfóliónk kínálatából mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.


Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információért, műszaki tanácsadásért

Keressen minket!
PremiumFix beltéri tábla távtartókkal
GlasFix 2.0 tábla
ClickFix tábla
EasyFix tábla
ChangeFix tábla
becsúsztatós tábla típus
SmartFix tábla
ProFix tábla

Klasszikus távtartós

PREMIUMFIX

premiumfix táblák
ConFix2 táblatartóval szerelt tábla
klasszikus távtartós
PremiumFix beltéri tábla távtartókkal
premiumfix beltéri tábla
PremiumFix kültéri tábla, edzett üveglap
PremiumFix kültéri tábla
PremiumFix kültéri tábla
PremiumFix házszám tábla
szögletes ConFix6 szorító táblatartóval szerelt tábla
ConFix4 távtartóval szerelt tábla
ConFix1 táblatartóval szerelt tábla
PremiumFix ECO tábla
confix4 tartóval szerelt tábla
premiumfix tábla - ívelt üveglap
PremiumFix 2.0 beltéi tábla

A PremiumFix tábla sorozat a Consystec zászlóshajója. Több mint 20 éve sikeresen gyártjuk ezeket a táblákat és mindenhol kiválóan megfelelnek ahol a dizájn, a minőség és az örök elegancia a legfőbb szempont.

A kiváló minőségű táblák kialakítása során a Consystec rozsdamentes acél táblatartóit kombináljuk két edzett üveg vagy plexi lappal és információ-hordozó anyagokkal. Legyen a tábla akár szorító– vagy mono ponttartóinkkal megfogatott, vagy minőségi távtartóinkkal szerelt, minden esetben stílusosan illeszkedik környezetébe mind bel-, mind kültéren.

A táblatartók formája, szerkezeti kialakítása, biztonsági megoldásai, az üvegek minősége, mérete, formája megszámlálhatatlan egyedi ízlés szerinti kombinációra ad lehetőséget. A plexi lapokkal szerelt változatok igény esetén tapintható felirattal is elláthatók.

Irány a webshop!

Kazettás

GLASFIX

kazettás tábla típus
Tapadókorong
GlasFix tábla szerelési séma
glasfix tábla
GlasFix tábla
GlasFix 2.0 tábla
GlasFix tábla
glasfix tábla

Az elegáns acél kazettából és üveg előlapból álló egyedi tervezésű GlasFix táblákat A6-tól A1-ig valamennyi szabványos méretben, álló- és fekvő formátumban, valamint a népszerű 150×150 mm-es ajtófelirat-, és a 297×150 mm-es menekülési útvonal jelző formátumban kínáljuk. Igény esetén ezektől eltérő, nagyobb méretben is tudjuk szállítani.

A felszerelés egyszerű, a kazettát a lyukasztott csavarnyílásokon keresztül a falhoz csavarozhatjuk, vagy akár egyéb felületekhez ragasztással is rögzíthetjük. Mivel a csavarnyílások kb. 3 mm-el kiemeltek, a kazetta nem fekszik fel teljesen a falra, így egy elegáns háttérrés keletkezik a fal és a tábla között.

A  jól bevált GlasFix rendszer elemeit üveglap helyett 4 mm vastag, külső oldalán antireflex és UV ellenáló felülettel rendelkező elegáns plexi lappal is kínáljuk. A törésálló előlap a terméknek a nagy forgalmú, nyilvános terekben való szélesebb körű alkalmazhatóságát teszi lehetővé. További előnye ennek a megoldásnak, hogy plexi lapra sokkal könnyebb tapintható feliratot készíteni.

Irány a webshop!

CLICKFIX

A4 méretű ClickFix tábla
tapadókorong ClickFix táblához
Biztonsági jelölés ClickFix táblával
A3 méretű ClickFix tábla
A4 méretű ClickFix tábla
ClickFix tábla

Az elegáns acél kazettából és plexi előlapból álló egyedi tervezésű ClickFix táblákat A6-tól A3-ig valamennyi DIN szabvány szerinti méretben, valamint a 150×150 mm-es ajtófelirat-, a 150×297 mm-es menekülési útvonal jelző és a legkisebb, 150×75 mm-es méretekben kínáljuk. Igény esetén ezektől eltérő, nagyobb méretben is tudjuk szállítani.

A felszerelés egyszerű, a kazettát a lyukasztott csavarnyílásokon keresztül a falhoz csavarozhatjuk, vagy akár egyéb felületekhez ragasztással is rögzíthetjük. Mivel a csavarnyílások kb. 3 mm-el kiemeltek, a kazetta nem fekszik fel teljesen a falra, így egy elegáns háttérrés keletkezik a fal és a tábla között.

A nemesacél kazetta és a plexi lap kombinációja révén ez a tábla típus forgalmas, nyilvános helyeken, akár óvodákban, iskolákban is széles körűen alkalmazható, és a plexi előlap igény esetén tapintható felirattal is ellátható.

Irány a webshop!

EASYFIX

EasyFix tábla
EasyFix tábla
EasyFix tábla
EasyFix tábla zárral
EasyFix tábla

Az EasyFix sorozat elemeire az elegancia, a könnyű és rugalmas alkalmazhatóság mellett elsősorban a megjelenített tartalom nagyon gyors cserélhetősége jellemző. Az eltávolítás elleni védelemmel ellátott változatban a táblában elhelyezett nyomat védve van az illetéktelen hozzáféréstől, de egy praktikus mozgató kar segítségével ugyanúgy könnyen cserélhető mint az alapváltozat esetében.

A tábla egy ezüst hatású eloxált, fehér vagy fekete alumínium keretből, alumínium hátlapból és egy, a külső oldalán antireflektív 2 mm vastag plexi előlapból áll. A plexi előlap a tábla keretének felső, kiemelhető részéhez van rögzítve, oldalt és alul pedig a kereten erre a célra kialakított horonyba csúsztatható be. A plexi előlap igény esetén tapintható felirattal is ellátható.

A tábla felszerelése mind csavarozással, mind ragasztással könnyen és egyszerűen megoldható, a kiemelt csavarnyílásoknak és a kemény hab kitöltőknek köszönhetően a fal és a tábla között egy elegáns háttérés marad látható.

Irány a webshop!

Becsúsztatós

CHANGEFIX

ChangeFix tábla
ChangeFix tábla
ChangeFix tábla

A ChangeFix sorozat elemei a piacvezető beltéri tábla két legfontosabb jellemzőjét kombinálják: acél és üveg alkotta minőségi, elegáns megjelenést, valamint az információ-hordozó tartalom lehető leggyorsabb cserélési lehetőségét.

A kivitelezés egyszerű, két edzett üveglap és egy (a négy lyukas verzió esetén kettő) rozsdamentes acél vagy alumínium lemez, melyeket rozsdamentes csavarok segítségével rögzítünk közvetlenül a falra. A két üveglap közötti, kb. 1 mm-es rést egy (a négy lyukas verzió esetén kettő) Lexan fólia biztosítja, így az információ-hordozó tartalom annak egyszerű betolásával rendkívül könnyen, szerszám nélkül cserélhető.

Egyéni ízlés szerint a tábla mögött opcionálisan elhelyezhető tetszés szerinti méretű távtartó hüvelyek segítségével elegáns faltól való eltartás biztosítható.

Irány a webshop!

SLIDEFIX

slidefix tábla
slidefix tábla profil
becsúsztatós tábla típus
slidefix tábla rögzítése
SlideFix tábla Black Edition

A Consystec igényes eligazító tábla típusok sorozatába tökéletesen illeszkedik a kiváló minőségű SlideFix tábla család.

A táblák alapja egy közel 3 mm vastag anyagból készült eloxált alumínium profil, amelynek a hornyába oldalirányból egy 8 mm vastagságú, minőségi plexi lap csúsztatható be. Az információ-hordozó anyagot fedő plexi lap felülete egy síkot alkot a keret külső élével, és annak alsó részén, egy szinte láthatatlan csavarral van rögzítve. A plexi előlap igény esetén tapintható felirattal is ellátható.

Az ezüst eloxált változat mellett a népszerű SlideFix sorozat már „Black Edition” változatban is kapható. Ebben az esetben az eloxált alumínium profil fekete színű. Ez a kialakítás az elegáns SlideFix táblák előnyeit egy extravagáns, fekete megjelenéssel ötvözi.

A táblák rögzítése mind csavarozással, mind ragasztással megoldható. A SlideFix család egy meglepően olcsó, modern, extravagáns megoldás.

Irány a webshop!

SMARTFIX

SmartFix tábla
SmartFix tábla
SmartFix tábla

A Consystec igényes eligazító tábla sorozatának legújabb eleme a mindössze 7 mm vastagságú táblákból álló SmartFix széria.

A tábla alapja egy eloxált alumínium profil, amely a két függőleges oldalán vezető sínekkel rendelkezik. A nyomtatott információt hordozó betétet egy vékony, szálcsiszolt alumínium lemez, valamint egy 3 mm vastag edzett üveglap közé helyezzük, és így csúsztatjuk be fülről a vezető sínekbe. A vékony alumínium hátlap lemez felső és alsó élén lévő “z” alakot formáló hajlított élek tartják a helyén az üveget magával a vékony hátlappal együtt. A konstrukciónak köszönhetően az információ tartalom cseréje rendkívül egyszerűen, gyorsan, bárminemű szerszán nélkül elvégezhető.

A SmartFix táblában fóliára nyomtatott feliratot javasolt elhelyezni, így a vékony megjelenéssel, a fémes háttérrel egy rendkívül elegáns megoldást kapunk.

Irány a webshop!

Költségtakarékos

PROFIX

ProFix tábla
ProFix tábla
ProFix tábla szerkezet
költségtakarékos tábla típus

A ProFix tábla család elemei 40 mm-estől 400 mm-esig 10 különböző szélességben szerepelnek kínálatunkban.

A táblák enyhén lekerekített profilja eloxált alumíniumból, az alsó- és felső záróélek műanyagból készülnek. Az információ-hordozó anyag egy 0,5 mm vastag, két ujjal hajlítható, így könnyen kivehető és visszahelyezhető átlátszó, antireflex felületű PVC lap mögött helyezkedik el.

A tábla rögzítése történhet akár a rajta lévő kétoldalú ragasztószalaggal (A4-es méretig), akár a mellékelt szerelési anyagok segítségével csavarozással.

Irány a webshop!