Tábla típusok

Mind a felhasznált anyagok, mind az információ tartalom módosíthatósága, mind az alkalmazási célterület szempontjából a különféle tábla típusok legjobb ár-érték arányt képviselő széles választékát kínáljuk ügyfeleink számára.

A rendkívül elegáns, örökifjú acél-üveg hagyományos távtartós tábláink mellett portfóliónk kínálatából mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.


Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információért, műszaki tanácsadásért

Keressen minket!
PremiumFix beltéri tábla távtartókkal
GlasFix 2.0 tábla
ClickFix tábla
ChangeFix tábla 2 furattal
becsúsztatós tábla típus
ProFix tábla

Klasszikus távtartós

PREMIUMFIX

premiumfix táblák
ConFix2 táblatartóval szerelt tábla
klasszikus távtartós
PremiumFix beltéri tábla távtartókkal
premiumfix beltéri tábla
PremiumFix kültéri tábla, edzett üveglap
PremiumFix kültéri tábla
PremiumFix kültéri tábla
PremiumFix házszám tábla
szögletes ConFix6 szorító táblatartóval szerelt tábla
ConFix4 távtartóval szerelt tábla
ConFix1 táblatartóval szerelt tábla
PremiumFix ECO tábla
confix4 tartóval szerelt tábla
premiumfix tábla - ívelt üveglap
PremiumFix 2.0 beltéi tábla

A PremiumFix tábla sorozat a Consystec zászlóshajója. Több mint 20 éve sikeresen gyártjuk ezeket a táblákat és mindenhol kiválóan megfelelnek ahol a dizájn, a minőség és az örök elegancia a legfőbb szempont.

A kiváló minőségű táblák kialakítása során a Consystec rozsdamentes acél táblatartóit kombináljuk egy– vagy két üveglappal, plexivel és információ-hordozó anyagokkal. Legyen a tábla akár szorító– vagy mono ponttartóinkkal megfogatott, vagy minőségi távtartóinkkal szerelt, minden esetben stílusosan illeszkedik környezetébe mind bel-, mind kültéren.

A táblatartók formája, szerkezeti kialakítása, biztonsági megoldásai, az üvegek minősége, mérete, formája megszámlálhatatlan egyedi ízlés szerinti kombinációra ad lehetőséget.

Irány a webshop!

Kazettás

GLASFIX

kazettás tábla típus
Tapadókorong
GlasFix tábla szerelési séma
glasfix tábla
GlasFix tábla
GlasFix 2.0 tábla
GlasFix tábla
glasfix tábla

Az elegáns acél kazettából és üveg előlapból álló egyedi tervezésű GlasFix táblákat A6-tól A1-ig valamennyi szabványos méretben, álló- és fekvő formátumban, valamint a népszerű 150×150 mm-es ajtófelirat-, és a 150×297 mm-es menekülési útvonal jelző formátumban kínáljuk. Igény esetén ezektől eltérő, nagyobb méretben is tudjuk szállítani.

A felszerelés egyszerű, a kazettát a lyukasztott csavarnyílásokon keresztül a falhoz csavarozhatjuk, vagy akár egyéb felületekhez ragasztással is rögzíthetjük. Mivel a csavarnyílások kb. 3 mm-el kiemeltek, a kazetta nem fekszik fel teljesen a falra, így egy elegáns háttérrés keletkezik a fal és a tábla között.

A  jól bevált GlasFix rendszer elemeit üveglap helyett újonnan egy 4 mm vastag, külső oldalán antireflex és UV ellenáló felülettel rendelkező elegáns plexi lappal is kínáljuk. A törésálló előlap a terméknek a nagy forgalmú, nyilvános terekben való szélesebb körű alkalmazhatóságát teszi lehetővé. További előnye ennek a megoldásnak, hogy plexi lapra sokkal könnyebb tapintható feliratot készíteni.

Irány a webshop!

CLICKFIX

ClickFix tábla
tapadókorong ClickFix táblához
A4 méretű ClickFix tábla
A3 méretű ClickFix tábla
A4 méretű ClickFix tábla
nagy tapadókorong
ClickFix 2.0 tábla

A ClickFix kazettás rendszer táblái az eleganciát a tartóssággal ötvözik. A rendkívül mutatós – minden oldalán derékszögű éllel rendelkező 0,8 mm anyagvastagságú acél kazettából, és tükrözésmentes, ütésálló, 3 mm vastag plexi lapból álló – tábla alkalmas nagy forgalmú, nyilvános épületekben, óvodákban, iskolákban való alkalmazásra is.

A rögzítés csavarral vagy ragasztással történhet, látható rögzítőelem nélkül.

A ClickFix kazettás táblák A6-tól A3-ig valamennyi DIN szabvány szerinti, illetve a népszerű 150×150 mm-es ajtó tábla, a 150×297 mm-es menekülési útvonal tábla, valamint a kicsi, 150×75 mm-es méretben készülnek. Szerelhetők álló és fekvő kivitelben, alkalmazhatók mint ajtótáblák, menekülési útvonaljelzők, asztali- vagy függesztett táblák.

A ClickFix család legújabb tagja a ClickFix 2.0. Ez a változat a 3 mm vastag plexi lap helyett 6 mm vastag plexi lapot kapott, ami így a rozsdamentes acél kazetta pereme fölött 3 mm-el kiemelkedik. A látható élein csiszolt, enyhén zöldes árnyalatával üvegszerű hatást keltő plexi lappal az új ClickFix 2.0 ötvözi az elegáns üveg megjelenés és a plexi robusztusságának az előnyeit.

Irány a webshop!

Becsúsztatós

CHANGEFIX

ChangeFix tábla 4 furattal
ChangeFix tábla
ChangeFix tábla töltése
ChangeFix tábla töltése
ChangeFix tábla 4 furattal
ChangeFix tábla 2 furattal
ChangeFix tábla 2 furattal
ChangeFix tábla 2 furattal

A ChangeFix sorozat elemei a piacvezető beltéri tábla két legfontosabb jellemzőjét kombinálják: acél és üveg alkotta minőségi, elegáns megjelenést, valamint az információ-hordozó tartalom lehető leggyorsabb cserélési lehetőségét.

A kivitelezés egyszerű, két üveglap és egy (a négy lyukas verzió esetén kettő) acél lemez, melyeket speciális csavarral rögzítünk a falba helyezett tőcsavarhoz. Opcionálisan választható távtartó hüvelyekkel a faltól való nagyobb eltartás is biztosítható. A két üveglap közötti, kb. 1 mm-es rést egy (a négy lyukas verzió esetén kettő) Lexan fólia biztosítja, így az információ-hordozó tartalom annak egyszeű betolásával rendkívül könnyen, szerszám nélkül cserélhető.

Irány a webshop!

SLIDEFIX

slidefix tábla
slidefix tábla profil
becsúsztatós tábla típus
slidefix tábla rögzítése
SlideFix tábla Black Edition

A Consystec igényes eligazító tábla típusok sorozatába tökéletesen illeszkedik a kiváló minőségű SlideFix tábla család.

A táblák alapja egy közel 3 mm vastag anyagból készült, a látható első élein enyhén lekerekített, ezüst eloxált alumínium profil, amelynek a hornyába oldalirányból egy 7 mm vastagságú, minőségi plexi lap csúsztatható be. Az információ-hordozó anyagot fedő plexi lap felülete egy síkot alkot a keret külső élével, és annak alsó részén, egy szinte láthatatlan csavarral van rögzítve.

Az ezüst eloxált változat mellett a népszerű SlideFix sorozat már „Black Edition” változatban is kapható. Ebben az esetben az eloxált alumínium profil fekete színű. Ez a kialakítás az elegáns SlideFix táblák előnyeit egy extravagáns, fekete megjelenéssel ötvözi.

A táblák rögzítése mind csavarozással, mind ragasztással megoldható. A SlideFix család egy meglepően olcsó, modern, extravagáns megoldás.

Irány a webshop!

Költségtakarékos

PROFIX

ProFix tábla
ProFix tábla
ProFix tábla szerkezet
költségtakarékos tábla típus

A ProFix tábla család elemei 60 mm-estől 420 mm-esig 10 különböző szélességben szerepelnek kínálatunkban.

A táblák enyhén lekerekített profilja eloxált alumíniumból, az alsó- és felső záróélek műanyagból készülnek. Az információ-hordozó anyag egy 0,5 mm vastag, két ujjal hajlítható, így könnyen kivehető és visszahelyezhető átlátszó, antireflex felületű PVC lap mögött helyezkedik el.

A tábla rögzítése történhet akár a rajta lévő kétoldalú ragasztószalaggal (A4-es méretig), akár a mellékelt szerelési anyagok segítségével csavarozással.

Irány a webshop!