Elemek egyedi összeállításhoz

Termékeink legkelendőbb változataiból előre konfigurált egységcsomagokat állítottunk össze, melyek megtalálhatók a tábla típusok, tábla rendszerek, speciális jelölő rendszerek, pilonok, totemoszlopok, digitális megoldások, marketing termékek kategóriák alatt. Ugyanakkor gondolunk azon ügyfeleinkre is, akik saját elképzeléseik mentén, egyedileg kiválasztott alkatrészekből kívánják az elképzelésüknek leginkább megfelelő megoldást kialakítani, számukra lehet rendkívül érdekes az elemek egyedi összeállításhoz portfóliónk.

A legnépszerűbb alkatrészeinken, a táblatartókon és a díszcsavarokon túl ezen kategória választékában megtalálhatók mindazok a szerkezeti-, rögzítő- és feszítő elemek, csövek, kábelek, üvegek, nyomtatható fóliák, illetve szerelési anyagok, csavarok, tiplik, szerszámok, stb, amelyek segítségével az elképzelt megoldások megvalósíthatók.

Az egyéni kialakításokhoz szükséges elemek kiválasztásában készséggel nyújtunk segítséget.


Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információért, műszaki tanácsadásért

Keressen minket!
flagline fali rögzítő kúpos csavarral
lekerekített alsó kábelfeszítő
Elemek egyedi összeállításhoz
MyTrack sínes rendszer
domború üveg furattávolság séma
speciális kulcs távtartók rögzítéséhez

FlagLine rendszer elemei

flagline forgatható rögzítő elem
flagline fali rögzítő elem
flagline fali rögzítő elem díszcsavarral
flagline maxi befogó
flagline mini befogó
flagline laposfejű összekötő elem

A FlagLine család merev függesztésű, zászló jellegű táblái ízléses, diszkrét módon, de jól láthatóan közvetítik a kívánt információt. A klasszikus FlagLine táblákat alapvetően a PremiumFix táblacsalád elemeinek a felhasználásával alakítottuk ki.

A rendszer elemeinek választékában megtalálhatók forgatható-, merev-, és díszcsavaros rögzítő elemek, mini– és maxi befogók, valamint különböző összekötő elemek, melyek felhasználásával rendkívül változatos egyedi megoldások alakíthatók ki.

Irány a webshop!

AirLine rendszer elemei

Rudas megoldások
lekerekített felső rögzítő kábelfeszítőhöz
lekerekített alsó kábelfeszítő
lekerekített kábeles tábla befogó
kábeles táblatartó szerelve
kábeles táblafogó automatikával
összekötő elem fali rögzítéshez

Az AirLine család a változatos felfüggesztési igényeket támasztó elképzelések számára nyújt széleskörű megoldást.

A rudakkal függesztett táblák kiválóan alkalmazhatóak magas belterek esetén, különösen ott, ahol kiemelt elvárás a lengés mentesség. Mindez mennyezeti rögzítőink, rúd választékunk, szimpla és dupla táblatartóink segítségével könnyen megvalósítható.

A kábeles függesztésű és feszített megoldásokhoz választékunkban megtalálhatók manuális– és automata megfogású alsó, manuális– és automata megfogású felső kábelrögzítők, kábelek, a táblák megfogását biztosító táblatartók, egy– és kétoldalas tábla befogók, automata megfogást biztosító tábla befogók, valamint a fali szerelést lehetővé tevő összekötő elem és alátét is.

Irány a webshop!

MyTube rendszer elemei

MyTube táblarendszer acél cső
ferde zárósapka
cső-kereszttartó összekötő elem
flagline forgatható cső rögzítő
lapos fejű táblatartó csöves rendszerhez
tányértalp furat nélkül

A MyTube csőkeretes rendszerünk évtizedek óta sikerrel szerepel kínálatunkban.

Acél csövek, kiváló minőségű acél cső-cső és cső-fal összekötő elemek, zárósapkák, valamint a változatos tábla anyagok rögzítését szolgáló mini– és maxi tartószemek, merev– és forgatható táblarögzítők és táblatartók képezik ennek a moduláris rendszernek a fő elemeit.

A rendszer mind belterekben, mind kültéren egyaránt használható, az elemeiből képzett táblák falra szerelhetők, vagy akár szabadon állóak is lehetnek. Ez utóbbi megoldáshoz robosztus acél tányértalpakat és a rögzítésüket szolgáló, az oszlopoba helyezhető menetes magogat is kínálunk.

Irány a webshop!

MyTrack rendszer elemei

MyTrack tartó sín
sín rögzítőszemmel
fali rögzítő elem
kétoldalas fali rögzítő elem

A MyTrack egy jól bevált, szinte korlátlanul variálható alumínium sínes rendszer, amelyben minden megtalálható, ami egy flexibilis megoldást vonzóvá tesz; magasságában és szélességében tetszőleges méret, bel- és kültéri alkalmazhatóság, könnyű módosíthatóság.

A klasszikus táblatartós megoldások mellett a Consystec GlasFix és ClickFix kazettás táblák is felszerelhetők a sínekre, és jól kombinálható az AirLine függesztett tábla változatokkal is.

A MyTrack rendszer alapvető elemei a fali rögzítést szolgáló rögzítő elem, a variálható hosszúságú alumínium sín, valamint a táblák megfogását biztosító rúgós rögzítő szem

Irány a webshop!

Üveg lapok és nyomtatható inzertek

mytube rendszer táblák - síküveg lap
üveg 4 furattal
PremiumFix kültéri tábla
premiumfix tábla - ívelt üveglap
domború üveg furat séma
Papír inzert

Azon ügyfeleink számára akik saját elképzeléseik mentén, egyedileg kiválasztott alkatrészekből kívánják az elképzelésüknek leginkább megfelelő megoldást kialakítani üveg lapokat és különböző méretű, előperforált nyomtatható inzerteket is kínálunk.

Ezen kategória választékában megtalálhatók mindazok a sík-,edzett-, illetve ívelt üveglapok, melyekkel változatos tábla megoldások valósíthatók meg.

Nyomtatható inzert választékunkban megtalálhatók a papír inzertek, a tintasugaras nyomtatókhoz alkalmas fóliák, valamint a lézer nyomtatókhoz alkalmas fóliák, akár lyukak nélkül, vagy 6-os, vagy akár 10-es lyukakkal.

Irány a webshop!

Csavarok és szerszámok

sárgaréz tipli
Hengeres fejű imbusz csavar
acél tőcsavar imbusz nyílással
acél-üveg ragasztó szett
tapadókorong ClickFix táblához
csavarhúzó
süllyesztett fejű forgácslap csavar

Ezen kategória választékában megtalálhatók mindazok a segédanyagok, melyek segítségével tábláink és tábla rendszereink elemei falakhoz, csövekhez, egymáshoz rögzíthetők.

Kínálunk többek között sárgaréz-, valamint galléros és gipszkarton műanyag tipliket, műanyag-, valamint lapos és hegyes végű acél csavarszárakat, lencse– és süllyesztett fejű forgácslap csavarokat, hengeres és süllyesztett fejű imbusz-, hengeres és süllyesztett fejű kereszthornyos lemez csavarokat, tőcsavarokat imbusz nyílással vagy a nélkül.

Ugyancsak megtalálhatók kínálatunkban csavarhúzók, imbusz kulcsok, speciális tüskés kulcsunk a kezelő karjával, kulcsfejek, torx szerszámfej, acél-üveg ragasztó és a vele alkalmazható speciális csavar, műanyag-, rögzítő– és táblatartó alátétek valamint a táblák lapjainak mozgatását elősegítő tapadókorongok.

Irány a webshop!