Kültéri digitális totemoszlop

A 24/7 üzemelésre képes hardverrel szerelt kültéri használatú MediaFixTower Outdoor a látogatókat még az épületbe való belépés előtt irányítja és tájékoztatja. A Samsung professzionális Full HD paneljei napfényben is fényes, jól olvasható képet biztosítanak. Az alapkivitelben eloxált, opcionálisan festett vagy fóliázott, alumínium házban termosztát vezérelt beépített fűtés és aktív szellőzés van. A kijelzőt az első ajtóba ágyazott 4 mm vastag edzett üveglap védi. Mind az első, mind a hátsó ajtók teljes méretűek és zárhatók, karbantartási célokra könnyű hozzáférést biztosítanak. A ház alja egy horganyzott acél lap, ez biztosítja az aljzathoz való rögzítést. A 220V-os csatlakozás az acél alaplapon keresztül történik, a szükséges biztosíték a ház belsejében található.

Minden totemoszlop beépített média lejátszóval rendelkezik, így alapváltozatban is képes egy csatlakoztatott adathordozóról tartalmakat lejátszani, valamint az opcionális mini PC és egy érintő funkciót támogató eszköz segítségével interaktívvá is tehető.

A totemoszlopok sokkal változatosabb felhasználása, hálózati csatlakoztathatósága, központi vezérelhetősége válik lehetővé az innovatív MediaFixSolution CMS szoftverünk használatával. Az eszközökhöz a szoftver telepített vagy felhő alapú változatban érhető el. Telepített változat esetében egy beépített mini PC-re installálva érkezik a szoftver, melynek licenszdíját ebben az esetben a készülék ára már tartalmazza. Felhő alapú szoftver változat választása esetén annak előfizetése itt rendelhető meg.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy látogatóink részére teljesebb szolgáltatást nyújhassunk.