Beltéri digitális totemoszlop

A Consystec MediaFix Tower Indoor beltéri digitális totemoszlopait 24/7 folyamatos üzemelésre terveztük, melyet a bennük található kiváló minőségű 32″, 43“, 50“ vagy 55“-os professzionális Samsung kijelzők biztosítanak. Változatos csatlakozási lehetőségek (HDMI, USB) teszik teljessé a csomagot.

Az alumínium ház kiváló minőségű német gyártmány, alapváltozatban ezüst eloxált, de kívánság szerint opcionálisan lakkozott vagy fóliázott kivitelben is rendelhető. A készülék egy ezüst színű műanyag talpon áll, a hátoldalán zárható szervízajtó található.

Minden totemoszlop beépített média lejátszóval rendelkezik, így alapváltozatban is képes egy csatlakoztatott adathordozóról tartalmakat lejátszani, valamint az opcionális mini PC és egy érintő funkciót támogató eszköz segítségével interaktívvá is tehető.

A totemoszlopok sokkal változatosabb felhasználása, hálózati csatlakoztathatósága, központi vezérelhetősége válik lehetővé az innovatív MediaFixSolution CMS szoftverünk használatával. A totemoszlopokhoz a szoftver telepített vagy felhő alapú változatban érhető el. Telepített változat esetében egy beépített mini PC-re installálva érkezik a szoftver, melynek licenszdíját ebben az esetben a készülék ára már tartalmazza. Felhő alapú szoftver változat választása esetén annak előfizetése itt rendelhető meg.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy látogatóink részére teljesebb szolgáltatást nyújhassunk.