ClassicLine táblatartó 4-es egységcsomag

4.748 Ft-tól  (+ÁFA)

A kiváló minőségű ClassicLine táblatartókat hosszú évek óta nagy számban és sikeresen értékesítjük. Ennek a tartó családnak a  befogási tartománya fix, a működési elve egyszerű: a befogó fejet a a tábla anyagán lévő furaton keresztül a távtartó hüvelybe helyezzük, majd oldalról egy hernyócsavarral rögzítjük. 13 és 18 mm átmérővel nedvesebb helyeken is használható, V4A acélból készült, illetve „Design“ változatot is kínálunk. Utóbbi extra vékony lapos fejével fokozottan kifinomult látványt nyújt.

A szerelés kétféle módon történhet: egyrészt hagyományos módon a hüvelyen keresztüli csavarozással, másrészt a hüvely fal felőli oldalának belseje menettel is el van látva (a „Design“ változat kivételével), így a tartó könnyen rögzíthető a falban lévő  tőcsavarhoz is. Egy megfelelő hosszabbító alkalmazásával ezzel a tartóval könnyen alakíthatunk ki asztali táblákat is.

A 4-es egységcsomagok a négy darab táblatartót, valamint a szereléshez szükséges tipliket, csavarokat és imbuszkulcsot tartalmazzák. A ClassicLine sorozat elemeit, szerelési anyagok nélkül, kívánság szerinti darabszámban itt lehet megvásárolni.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy látogatóink részére teljesebb szolgáltatást nyújhassunk.