Mind a(z) 5 találat megjelenítve

MyTrack táblarendszer

A MyTrack táblarendszer egy jól bevált, szinte korlátlanul variálható alumínium sínrendszer, amelyben minden megtalálható, ami egy flexibilis megoldást vonzóvá tesz;

  • magasságában és szélességében tetszőleges méret választható,
  • bel- és kültérre egyaránt alkalmazható,
  • táblái könnyen cserélhetők, módosíthatók.

A rendszer összeállítása egyszerű: a sínekbe rúgós rögzítőgolyóval ellátott acél sínanyákat tolunk, melyek belső menetes furatához számos Consystec tábla tartó hozzácsavarozható. A tetszés szerinti méretű és anyagú táblákat ezekhez a tartókhoz rögzítjük. A hagyományos tábla tartók használata melllett a Consystec GlasFix és ClickFix kazettás táblái is felszerelhetők a sínekre.

A fali rögzítés mellett a rendszert a mennyezetre is szerelhetjük, így például az AirLine kábeles rögzítéssel kombinálva nagyfokú flexibilitást érhetünk el mind a tartalom változtatása, mind a mozgatása terén.

A sínek végét egy záróelem zárja le. A sínek falhoz vagy mennyezethez rögzítése ezeknek a záróelemeknek a segítségével történik. A stabilabb rögzítés érdekében a 2000 mm-t meghaladó installációk esetében javasoljuk csatlakozó rögzítő elemek használatát.

Az előre konfigurált alap összeállításainkon túl számos további elem segítségével egyedi konfigurációk is összeállíthatók.

MyTrack rendszer elemei

Rúgós rögzítőszem

1.063 Ft-tól  (+ÁFA)

Sínes rendszer

MyTrack tábla alapmodell

27.661 Ft-tól  (+ÁFA)

MyTrack rendszer elemei

MyTrack tartó sín

4.748 Ft-tól  (+ÁFA)

MyTrack rendszer elemei

Fali rögzítő elem

5.134 Ft-tól  (+ÁFA)

Sínes rendszer

MyTrack tábla lap

11.472 Ft-tól  (+ÁFA)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy látogatóink részére teljesebb szolgáltatást nyújhassunk.