Megjelent a 2018-as katalógusunk

Megjelent a 2018-as katalógusunk

Megjelent a 2018-as katalógusunk!

A Consystec GmbH 2018-as katalógusa a már megszokott és jól bevált hagyományos termékeink mellett számos újdonságot is tartalmaz! A piaci igényekre reagálva először kínálunk 15 mm átmérőjű táblatartókat, a marketing termékek kínálatából nagy érdeklődésre tarthat számot a szabadalmaztatott elemeket is tartalmazó textil rögzítő installációs keretrendszerünk, a folyamatos innováció jegyében pedig digitális megoldásink között immár holografikus kijelzők is megtalálhatók. Lapozgassa katalógusunkat ITT, vagy töltse le INNEN.

Hagyományos termékeink kínálatán belül bővítettük a távtartókkal szerelt PremiumFix táblacsaládunk választékát, táblatartó portfóliónk pedig az EcoLine sorozattal bővült. A kiváló ár-érték arányú EcoLine táblatartók segítségével immár az árérzékeny projektek számára is tudunk kiváló minőségű megoldást kínálni.

A legjelentősebb idei újdonság azonban nem a választék bővülésében, hanem az árak csökkenésében jelentkezik! A technológiai fejlesztéseknek és a hatákonyság növelésének köszönhetően termékeink árszintjét átlagosan mintegy 10%-al tudtuk csökkenteni!

Látogasson el webáruházunkba, ahol immár az új árakon kínáljuk termékeinket!

Bízunk benne, hogy mielőbb elégedett vásárlóink egyre bővülő táborában üdvözölhetjük.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy látogatóink részére teljesebb szolgáltatást nyújhassunk.